Sök

Kronoparken – Campus (Trio-/Duettgatan)

På norra Kronoparken ligger Campus som är ett bostadsområde med studentkorridorer och kompislägenheter. Universitetet, Kronoparkens centrum och olika träningsanläggningar finns inom gång- och cykelavstånd.

Korridorboende

Studentrum i korridor där du delar kök och sällskapsrum med andra. Lägenheterna består av ett rum med egen toalett med dusch. På Campus finns ett antal rum med full tillgänglighet. Dessa ligger på bottenvåningen och har eget kokskåp. Gemensam tvättstuga finns på området. Värme, vatten, el och surf ingår i hyran. Juni och juli är hyresfria. Rummen har tre olika storlekar: 16 m², 23 m² och 26 m²

Vännerhem

Ett nytt koncept där du och en kompis delar på en trea. Ni har varsitt rum, varsitt kontrakt och samsas om kök och badrum. Läs mer här.

Surf, tv och telefoni

I korridorrummens hyra ingår 100/10 Mbit surf från Bredband2. Allt du behöver är en nätverkskabel och om du vill surfa trådlöst behöver du en egen trådlös router. Om du vill ha andra tjänster kan du välja fritt från leverantörerna i Karlstads El- och Stadsnät. Det ger dig ett brett utbud av leverantörer och tjänster inom surf, telefoni och tv. Alla rum har tillgång till ett grundutbud med kabel-tv-kanaler som ingår i hyran från Sappa.

För dig som bor i Vännerhem ingår 10/10 Mbit surf från Sappa. Läs mer om bredband på den här sidan.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post