Sök

Har du plats för en till?

I slutet av augusti flyttar många till Karlstad för att börja studera. Vi är otroligt glada att de väljer just vår stad och Karlstads universitet. Dessvärre är det svårt att hitta boende till alla, särskilt i början av terminen. Inför höstterminen söker vi därför boenden hos privata uthyrare. Vill du samarbeta med oss?

När trycket är som högst i början av terminen behöver vi fler boenden att erbjuda dem som flyttar hit. Därför har vi startat Hjärterum – en förmedling av privata boenden. 

Rum, lägenheter och stugor

Genom att hyra ut boende via Hjärterum hos KBAB Student gör du en god sak för Karlstads studenter och får samtidigt lite extra pengar till hushållet. En bra grej som alla tjänar på!

Vi söker allt från lediga rum i din villa eller lägenhet till stugor i trädgården. Du väljer själv om du vill hyra ut några veckor, ett par månader eller hela terminen. Boendet ska helst finnas inom Karlstads tätort.

Anmäl intresse för att hyra ut

När du anmäler intresse för att hyra ut tar vi först en titt på boendet. I nästa skede matchas boendet med lämplig hyresgäst.

Vi svarar på frågor, ger råd om avtal och annat som är viktigt att tänka på när du ska hyra ut ditt boende. Tryggt, säkert och utan krångel.

Läs mer om hur det går till

För studenter

Är du intresserad av att söka boende via Hjärterum? Läs mer här!

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post