Sök

Stor Fifaturnering hos KBAB

2013-10-09 Under oktober månad pågår en stor Fifaturnering hos KBAB. Här får barn, unga och vuxna i alla åldrar träffas för att avgöra vem som är bäst på att spela Fifa, ett fotbollsspel som i det här fallet spelas på en spelkonsoll.

Fifaturneringen sker i samarbete med Orrholmens IF, och alla får vara med! Det enda kravet är att du måste vara över 10 år.

- Det är tydligt att detta är mycket uppskattat, säger Maria Rydberg, nätverkskoordinator på KBAB. På Kronoparken, där de första matcharna spelades, kom nästan 30 barn och unga för att göra upp om vem som var bäst.

Tipspromenad och tävlingar

Samtidigt som Fifaturneringen pågår har både åskådare och tävlande möjlighet att vara med på aktiviteter som tipspromenad, gissa fotbollsspelaren och kasta boll på ett bollplank.

- Vi har många kluriga frågor för båda stora och små, och vi hoppas att det kommer många intresserade till matcherna, säger Maria Rydberg.

Matchsystemet

Matcherna som spelas är fyra minuter långa, och spelas vinnaren går sedan vidare till nästa match. Från varje område går fyra personer vidare till slutspel som kommer att spelas på Orrholmen 30 oktober.

- Vi hoppas på stort deltagande så att vi kan kora KBAB:s bästa Fifaspelare! Säger Maria Rydberg.

- Alla som går vidare till åttondelsfinalen får naturligtvis ett pris i form av var sin biobiljett. De tre bästa i cupen kommer att få var sitt presentkort på en sportaffär, säger Barbro Nilsson, flödesägare.

Ingen föranmälan behövs för att vara med. Alla som bor hos KBAB är varmt välkomna!

Matcherna spelas på följande platser

2 oktober klockan 18 – 20 på Kronoparken
9 oktober klockan 18 – 20 på Orrholmen
16 oktober klockan 18 - 20 på Rud
23 oktober klockan 18 – 20 på Kvarnberget
24 oktober klockan 18 – 20 på Hemvägen

Cup-final
30 oktober klockan 18 - 20 på Hagaborg

Se uppslag i ditt trapphus för exakta adresser där matcherna spelas.
 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post