Sök

Pridefest hela veckan!

2016-08-25 Vecka 36 pågår Värmland Pride vilket kommer att märkas runt om i länet. KBAB är stolt sponsor och uppmärksammar människors lika värde på flera olika sätt.

Värmland Pride är en ideell förening som arbetar med HBTQ+-frågor. Precis som KBAB så vill de motverka fördomar och diskri­minering på grund av sexuell läggning, köns­identitet och/eller -uttryck.

Mellan 5–10 september arrangerar föreningen ett firande med samma namn – Värmland Pride – och eftersom det är viktigt för oss på KBAB att stå upp för alla våra hyresgäster så är vi med och sponsrar!

Aktiviteter på våra plus- och trygghetsboenden

Ta en extra titt på aktivitetsaffischerna för ditt bostadsområde för att se vad som händer under veckan! Flera av områdena har nämligen temacaféer, filmvisning och annat skoj!

Pynt i regnbågens alla färger

Som du ser så byter vi under denna vecka ut vår logotyp på webben och på Facebook mot en regnbågsvariant. Även våra kontor runt om i stan kommer att vara extra färgglada under denna vecka.

Följ med KBAB i paraden!

Sist men inte minst så är du och dina vänner är varmt välkomna att delta i paraden tillsammans med oss på KBAB! Håll utkik efter vår pimpade elbil och häng med när vi paraderar genom staden. Klockan 15.00 tågar vi gemensamt från Gubbholmen för att cirka 5 km senare avsluta festligheterna på Sandgrundsudden.

Happy pride, allesammans!

hangmed

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post