Sök

Populära silluncher hos KBAB

2013-06-14 Andra veckan i juni var det återigen dags för trygghetsboende och plusboenden att arrangera sina mycket populära silluncher.

De populära silluncherna har arrangerats på KBAB:s trygghets- och pluseboenden, och här har man kunnat hitta mycket god mat som köttbullar och inlagd sill med klassiskt silltillbehör som gräddfil och potatis.

- Silluncherna har lockat mycket folk, och varje sittning har haft upp till 150 personer, säger Maria Rydberg, nätverkskoordinator.

Denna dag var det dags för trygghetsboendet Hagaborg att ha sin årligt återkommande sillunch, och även denna var mycket populär trots att maten fick ätas inomhus på grund av regn. Köerna var långa till buffétborden, men gästerna var mycket nöjda och eniga i att den inlagde sillen var bra.

 - Detta var verkligen jättegott, säger Irene och Roger Söderberg, två av stammisarna som hänger med på de aktiviteter som brukar arrangeras på trygghetsboendet i Hagaborg.

- Jag tyckte det var minst lika gott som ifjol, instämmer bordsgrannen Thelma Hagen.

Under silluncherna har de boende kunnat lyssna på live-song från manskören Vikenpojkarna och även dansa en och annan dans.

BAB_1373edBAB_1359BAB_1349edBAB_1334edBAB_1333edBAB_1381ed

BAB_1367edBAB_1386ed

 

 


 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post