Sök

Öppet nät försenat

2013-05-31 (Uppdaterad 2013-06-03) Omläggningen till KBAB:s öppna fibernät har tyvärr dragit ut lite på tiden. Du som har tecknat avtal med en av de nya leverantörerna får därmed vänta några dagar ytterligare innan du kan börja använda dem. Fram till dess kan du fortsätta att surfa med Bredbandsbolaget.

Premiären för öppet nät blir alltså förskjuten. För många kommer det att börja fungera redan på måndag eller tisdag 3–4 juni. Övriga får vänta ytterligare en vecka. 

Om du surfar med Bredbandsbolaget kan du fortsätta med det fram till att omkopplingen är klar. De har automatiskt förlängt abonnemangsperioden fram till dess att övergången till öppet nät kan ske, utan att du behöver betala något extra. Har ditt bredband ändå slutat att fungera kan du ringa Bredbandsbolagets kundtjänst (0770-777 000, välj teknisk support), så aktiverar de det åt dig igen kostnadsfritt. Du behöver inte säga upp abonnemanget själv för att övergången till öppet nät ska kunna ske.

Om du har fått utrustning från din nya leverantör väntar du med att koppla in den tills omkopplingen är klar. Vi kommer att meddela via hemsidan när det är dags.

Faktureringen från din nya leverantör startar först efter att du kan börja använda tjänsten.

brev

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post