Sök

Och KBAB:s bästa Fifaspelare är...

2013-10-31 Efter utslägningsmatcher på fem platser runt om i KBAB:s bostadsområden var det äntligen dags för finalerna i Fifaturneringen hösten 2013.

Totalt har det spelats Fifa-matcher på fem olika platser i KBAB:s bostadsområden, och det har lockat många barn och ungdomar.

- Vi har haft ungefär 300 personer förbi. Många spelade fotbollsspelet Fifa, men en stor del har även varit publik och tagit del av andra aktiviteter som har funnits på plats, säger Barbro Nilsson, flödesägare på KBAB.

För det har varit mycket aktivitet på de platser som matcherna har spelats. Det har funnits ett bollplank som man kunde kasta boll på, en tävling där man skulle para ihop rätt namn med rätt spelare och mycket annat.

- Det är tydligt att detta har varit väldigt uppskattat av de som har deltagit, säger Maria Rydberg, ansvarig för kundaktiviteter på KBAB.

Kvalmatcher har spelats på Rud, Hemvägen, Orrholmen, Kvarnberget och Kronoparken. Från varje område gick fyra vidare till finalmatcherna som spelades på Hagaborg igår. 

Resultatet efter KBAB:s Fifaturnering:

1:a plats: Cipan Sindy, Rud

2:a plats: Mustafa Muhammed, Kronoparken

3:e plats: Oliver Larsson-Sundin, Hemvägen

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post