Sök

Garageportar vid Orrholmsgaraget

2013-09-03 Från och med måndag 9 september klockan 22.00 kommer bommarna vid Orrholmsgaragets in- och utfart att tas i bruk.

Anledningen till att vi väljer att använda oss av fysiska bommar är för att kunna erbjuda en säkrare och lugnare miljö för våra hyresgäster som bor på Orrholmen.

För att vara säkra på att bommarna fungerar kommer de att testas under vecka 36 . Bommarna kommer sedan att användas fredag–lördag klockan 20.00–06.00, övriga dagar 22.00–06.00.

När används bommarna?

Bommarna kommer från och med 9 september att användas fredag–lördag klockan 20.00–06.00, övriga dagar 22.00–06.00. Under denna tid är det endast personer som hyr parkeringsplats i Orrholmsgaraget som har möjlighet att köra i sitt fordon i garaget. All passering sker med garagebricka. 

Hur fungerar passeringen för privatpersoner?

När bommarna är nere är det endast du med parkeringsplats i Orrholmsgaraget som kommer in i garaget. Det enda du behöver att göra är att visa upp din garagebricka för läsaren som står bredvid bommen vid infarten. Bommen kommer sedan att öppnas. Observera att endast en bil släpps genom åt gången. Alla måste visa sin garagebricka för att komma in när bommen är nere.

För att komma ut ur garaget är det bara att köra fram bilen till bommen vid utfarten. Den kommer sedan att öppnas automatiskt. Du behöver alltså  ingen garagebricka för att köra ut ur garaget. Detta innebär att du som inte hyr parkering kan köra ditt fordon in i garaget innan bommarna går ner och köra ut efter att bommarna har fällts ner.

Hur fungerar det med ambulans, hemtjänst och taxi?

Brandkåren, polis och ambulanser har fått egna lösningar för att ta sig förbi bommarna. Det samma gäller hemtjänst och bussarna från Karlstadsbuss.

Taxibilar och färdtjänst kommer tyvärr inte att kunna köra in i garaget under tiden som bommarna är nere. Kontakta respektive företag för att få veta vart du ska kliva på. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post