Sök

Följ med oss på Pridefest!

2018-08-27 Under vecka 35 pågår Värmland Pride vilket kommer att märkas runt om i länet. KBAB är med och stöttar och kommer bland annat att medverka i Pride-paraden på lördag den 1 september. Följ med oss du också!

Värmland Pride är en ideell förening som arbetar med HBTQ+-frågor. Precis som KBAB så vill de motverka fördomar och diskri­minering på grund av sexuell läggning, köns­identitet och/eller -uttryck.

Mellan 27 augusti–1 september arrangerar föreningen ett firande med samma namn – Värmland Pride – och eftersom det är viktigt för oss på KBAB att stå upp för alla våra hyresgäster så är vi med och stöttar!

Pynt i regnbågens alla färger

För att visa vårt ställningstagande för allas lika rättigheter byter vi under Pride-veckan ut vår logotyp på webben och på Facebook mot en regnbågsvariant. Även våra bovärdskontor, vår bobutik och en del aktiviteter kommer att vara extra färgglada under denna vecka.

Följ med KBAB i paraden!

Sist men inte minst så deltar KBAB i Pride-paraden på lördagen den 1 september - och du och dina vänner är varmt välkomna att gå tillsammans med oss! Håll utkik efter vår pimpade elbil och häng med när vi paraderar genom staden. Vi samlas kl. 14.30 i Museiparken och tågar gemensamt därifrån klockan 15.00. Promenaden genom staden beräknas ta ca 1 timme. Kom som du är eller klä upp dig i regnbågens färger! Vi delar med oss av flaggor att vifta med.

Happy pride, allesammans!

hangmed

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post