Sök

Bobutiken och Mina sidor stängda 10-11 september

2018-09-06 Måndagen den 10 september och tisdagen den 11 september håller Bobutiken och Mina sidor stängt på grund av en systemuppgradering.

Den 10-11 september kommer en uppgradering av vårt fastighetssystem att genomföras. På grund av detta kommer Bobutiken hålla helt stängt dessa dagar. Eventuellt behöver Bobutiken även hålla stängt del av dag den 12 september på grund av utbildning, mer information om detta kommer senare så håll utkik här eller på vår Facebook-sida. 

Mina sidor stängda 

Även Mina sidor påverkas av uppgraderingen och kommer därför vara nedsläckt 10-11 september. Mina sidor öppnar igen den 12 september.
 
Har du pågående ärenden gällande exempelvis lägenhetsansökningar påverkas inte detta utan all hantering är framflyttad. Exempelvis om du från början hade 11 september som sista svarsdag på en lägenhet är detta framflyttat till den 12 september.
 
Dessa dagar går det heller inte att boka tvättstuga via Mina sidor, vill du göra en bokning får du göra det via bokningstavlan som finns utanför tvättstugan. Tvättstugorna i sig påverkas inte utan fungerar som vanligt. 

Frågor om hyran får vänta

Under de dagar som uppgraderingen sker kan vi inte besvara frågor om hyra, skulder eller liknande eftersom vi behöver åtkomst till systemet för det. Har du en fråga som rör detta får vi be dig vänta till den 12 september, alternativt skicka ett mejl till avi@kbab.se så återkommer vår handläggare till dig. 

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post