Sök

Verksamhetsutvecklare

Vi söker en verksamhetsutvecklare till avdelningen verksamhetsstöd. Trivs du i en verksamhetsnära roll där du får arbeta med såväl strategiskt utvecklingsarbete som med operativa frågor med fokus på information och kvalitet? Då kan detta vara ett arbete för dig!

Avdelningen verksamhetsstöds uppdrag är att leverera lednings- och verksamhetsstöd med hög kvalitet till hela bolaget. Det interna stödet innefattar både strategiskt och operativt stöd inom de företagsövergripande områdena ekonomi, IT, administration, strategisk krisledning, verksamhets- och kvalitetsutveckling, intern kontroll, upphandling, internkommunikation och juridik. Avdelningen ansvarar för att säkra och utveckla interna och externa processer inom avdelningens olika specialistområden och driver och utvecklar bolagets arbete med övergripande verksamhetsstyrning och processorientering samt uppföljning av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Avdelningen ska driva och ge verksamheten ett stöd för verksamhetsutveckling. Det innebär att man som verksamhetsutvecklare samordnar och stödjer arbetet med att utveckla bolagets verksamhetsprocesser, digitala tjänster, informationshantering och kvalitetsarbete. En viktig del är att utveckla arbetet med övergripande målstyrning och uppföljning av verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår också att driva arbetet med att utveckla bolagets verksamhet genom digitala och mobila arbetssätt för att förbättra tillgängligheten i de tjänster som erbjuds. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra bolagets verksamhetsprocesser, dokument och informationshantering. Det kan t ex handla om att säkerställa att vi arbetar effektivt i våra olika processer och att vi har struktur på våra rutiner och dokument. Du kommer arbeta med intern kommunikation och med det vara ett stöd i ledningsarbetet. Du kommer självständigt genomföra workshops och kartlägga processer och information i modelleringsverktyget 2C8. Ett annat viktigt inslag är att arbeta med omvärldsbevakning och följa upp vad som händer i andra kommuner och allmännyttiga bostadsbolag. 
 
Uppdraget ger dig en god inblick i bolagets spännande verksamhet och en stor bredd i arbetsuppgifter av såväl strategisk som operativ karaktär. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med systematisk verksamhetsutveckling, förändringsarbete och i övrigt av liknande arbetsuppgifter i en större organisation. Är du van att driva och leda projekt är det en merit. Arbetet kräver att du har god erfarenhet av informations- och dokumenthantering och att du självständigt kan planera, genomföra och dokumentera process- och informationskartläggningar. Du är van att arbeta analytiskt och strukturerat med uppföljning, förändringsarbete och kommunikation. 
 
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, strukturerad och initiativrik kollega. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar gärna med komplexa frågor i ett stundtals högt tempo. Du har en god analytisk förmåga och kan identifiera behov av förbättring och utveckling. Rollen ställer höga krav på din förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta med alla inom organisationen, samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt.
 
Du har akademisk examen exempelvis med inriktning mot samhällsvetenskap eller kommunikation alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt även att du har mycket god datorvana. 

Anställningens omfattning

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag är måndagen den 23 april. Du ansöker genom att göra en digital ansökan via denna länk

Mer information

Om du vill veta mer om tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Kristin Johansson, avdelningschef för verksamhetsstöd, på telefon 054-540 75 84.
 
 
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post