Sök

Projektutvecklare

KBAB står inför ett stort arbete med nyproduktion och utveckling av befintliga fastigheter och behöver därför förstärka bolaget med en projektutvecklare till avdelningen för Fastighetsutveckling.

Vi söker en driven och affärsintresserad projektutvecklare med erfarenhet från nyproduktion av bostäder och/eller utveckling av detaljplaner. Som projektutvecklare på KBAB driver du självständigt olika typer av bostadsprojekt enligt vår projektmodell med ansvar för dina projekt. Du samordnar och leder projekt från förvärvsskede till färdig bostad. Du ansvarar även för alla kontakter med myndigheter, konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer samtidigt som du ansvarar för dina projekts tidplan och budget.

KBAB är i ett expansivt skede och arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på i vilken fas projekten befinner sig. Även dina erfarenheter och intresseområden kan påverka arbetsuppgifterna.

Detta är några exempel på de spännande arbetsuppgifter man får som projektutvecklare hos oss:
• Förstudier med fokus på genomförbarhet
• Upprättande och uppföljning av projektkalkyler
• Markanvisningar
• Detaljplaneutveckling
• Produktutveckling
• Bygglov och andra myndighetsfrågor
• Entreprenadupphandling enl LOU
• Driva bostadsprojekt under genomförandeskede
• Budgetering, ekonomisk uppföljning samt prognosarbete
• Uppföljning av KMA (Kvalitet, miljö och arbetsmiljö)

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och resultatinriktad kollega. För att lyckas i rollen som projektutvecklare behöver du ha ett affärsmässigt förhållningssätt, ett systematiskt arbetssätt samt god prioriteringsförmåga för att kunna värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Du har ett helhetsperspektiv och är duktig på att driva många olika parallella processer.

Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt varför vi tror att du är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer. För att komma till din rätt bör du vara kreativ och utvecklingsorienterad samt även lyhörd och tydlig. Om du är en prestigelös och jordnära person som dessutom har ett intresse och en förståelse för samhälls- och stadsutveckling kommer du att trivas bra i den här rollen.

Du har akademisk examen exempelvis med inriktning mot civilingenjör/högskoleingenjör inom väg och vatten/ bygg alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom fastighets/byggbranschen och har goda kunskaper inom projektledning. Rollen kräver att du har körkort och vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-07

Gör en digital ansökan via denna länk.

(För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande tar vi endast emot ansökan digitalt via länken ovan, inte via e-post eller pappersformat.)

Kontakt

Vid frågor om tjänsten var vänlig kontakta:
Lars Brandelius
Chef fastighetsutveckling
054-540 75 83
lars.brandelius@kbab.se
 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post