Sök

Handläggande fastighetsskötare inom utemiljö

Är du över 20 år och söker säsongsjobb i sommar? Gillar du dessutom att vara fysiskt aktiv och önskar ett socialt jobb? Välkommen att söka tjänsten som handledande fastighetsskötare hos oss på KBAB!

Bild bovärd_250För säsongen 2018 söker vi en handledande fastighetsskötare inom utemiljö. Som handledande fastighetsskötare hos oss planerar och driver man själv arbetet i utemiljön kring våra fastigheter. En stor del i arbetet är också att handleda våra sommarjobbande ungdomar som är mellan 16-19 år. Det är du som handledare som fördelar deras arbetsuppgifter och ser till att de arbetar på ett säkert sätt.

Anställningen är tidsbegränsad till tre månader från mitten av maj till mitten augusti.


Vem är du?
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet från praktiskt arbete såsom trädgård/mark/park/maskin. Eftersom man arbetar med kroppen varje dag är en god fysik också nödvändig. I övrigt är det viktigt att du kan planera och driva arbetet i utemiljön själv samtidigt som du har förmåga att leda andra. Som ledare behöver du vara utåtriktad, tydlig och kommunikativ. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.


Krav
Körkort klass B
Mycket goda kunskaper i svenska

Erfarenhet från praktiskt arbete samt ledarerfarenhet är meriterande.


Mer information och ansökan
Du söker tjänsten via vårt rekryteringsverktyg Visma genom att klicka på den här länken: Sök tjänsten som handledande fastighetsskötare

Sista ansökningsdag är 22 april 2018. Vi vill dock att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Åsa Karlsson på tel 054 -540 74 78 eller via e-post asa.karlsson@kbab.se

Välkommen med din ansökan!

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post