Sök

Vi söker en ekonomiadministratör

Är du en serviceinriktad och noggrann gymnasieekonom som trivs i en verksamhetsstödjande roll? Välkommen att söka tjänsten som ekonomiadministratör hos oss!

Arbetsuppgifterna består av kundfakturering, ansvar för leverantörsreskontra, systemadministration, registervård samt i övrigt förekommande uppgifter inom ekonomi och ekonomiadministration. Du kommer att arbeta på avdelningen för verksamhetsstöd i nära samarbete med övriga ekonomer på avdelningen. På avdelningen pågår utvecklingsarbeten inom flera områden och vi ser gärna att du bidrar till detta arbete.

Vem är du? 

För att trivas i rollen som ekonomiadministratör ser vi att du bör ha relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet från kund- och leverantörsreskontra i ekonomiadministrativa verksamhetssystem. Har du dessutom erfarenhet från större organisationer är det meriterande. Du är en person som har lätt för att skapa tillit och ett bra samarbetsklimat samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är noggrann, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Förmågan att hålla deadlines är mycket viktig i ekonomiarbetet och du är bekväm med att genomföra saker i ett stundtals högt tempo. Du förstår också vikten av att bidra till utvecklingen av gruppens samlade uppgifter. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
 
Tjänsten är ett föräldravikariat på cirka ett år. Tillträde snarast.

Ansökan

Sista ansökningsdag är onsdagen den 28 februari. Du ansöker genom att göra en digital ansökan via denna länk

Mer information

Om du vill veta mer om tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Kristin Johansson, avdelningschef för verksamhetsstöd, på telefon 054-540 75 84. 
 
 
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post