Sök

Hemvägen/Plintgatan

Hemvägen/Plintgatan består av 23 tegelröda trevåningshus med natur och elljusspår inpå knuten. Området ligger mycket lugnt och lummigt med mysiga gårdar som är helt bilfria. Här finns flera stora lekparker, mycket grönytor, vackra planteringar och utsmyckningar på fasaderna som ger husen karaktär.

Sök lediga lägenheter

Från Hemvägen tar du dig direkt ut i skogen på en joggingtur eller härlig bärplockningspromenad. Stora fotbollsplaner, idrottshall och skolor i närheten gör också området mycket barnvänligt. Här är också mycket nära till Våxnäs centrum med livsmedelsbutiker, vårdcentral, folktandvård, bibliotek med mera.

På Hemvägen 1 finns fyra radhus med egen ingång. Övriga hus består av lägenheter om 1-5 rum och kök på tre våningar. Hiss saknas. Parkeringsplats med eller utan motorvärmare finns i anslutning till bostadshusen liksom ett antal garage. Förråd ligger i källaren på respektive fastighet. Väl utrustad tvättstuga med individuell tvättdebitering finns att tillgå i den egna eller intilliggande fastigheten. Dessutom finns en grovtvättstuga i området.

Hemvägen/Plintgatan är en del av det som kallas plusboende, med egna plusbovärdar som bland annat anordnar aktiviteter för de som bor i området. Läs mer om plusboende.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Vardagsrum har parkettgolv som standard och plastmatta i övriga rum. Badrummen är kaklade och förberedda för ev egen tvättmaskin. Köken har nya skåpsluckor (utom Hemvägen 2-14). Spiskåpa med belysning är monterad över spis. I de flesta trerummare och större finns plats för egen diskmaskin.

Alla lägenheter har balkonger med undantag från en del smålägenheter. Lägenheterna i markplan har uteplats.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Aktiviteter

Det finns inga planerade aktiviteter i det här området just nu.