Sök

Herrhagsgatan 40

Herrhagsgatan 40–42 ligger mitt uppe på Herrhagen nära till all den service man kan behöva i vardagen: mataffär, bageri, småbutiker, restauranger, frisörer och mycket mer. Dessutom ligger förskola, skola och den grönskande Herrhagsparken med sina stora grönytor, lekplatser och vackra planteringar inte långt härifrån.

Husen är uppförda i 5-6 våningar med en tillhörande liten innergård. Färggranna planteringar och lummiga träd och buskar gör gården trivsam och mysig trots sitt centrala läge. Husen är rullstolsanpassade och har hiss. I entrén finns porttelefon och huset har elektroniskt passersystem.

Gemensam tvättstuga med individuell debitering och elektronisk bokning finns i fastigheten. Sopsortering sker i en separat byggnad på gården medan gemensam tvättstuga ligger i källarplanet. Tillgång till parkeringsplatser på p-däck och i garage (med eller utan motorvärmare) finns med inkörning från Sveagatan.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Vardagsrummen i lägenheterna har parkett, övriga rum plastmatta. Badrummen är kaklade. Köken har spiskåpa med belysning. Balkonger finns till nästan alla lägenheter.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 1
  • Tvåor: 33
  • Treor: 5
  • Fyror: 0
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 6 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

690 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Herrhagsgatan 40.pdf
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post