Sök

Hemängen - om området

I femtio år har generationer av Karlstadsbor bott och trivts på KBAB:s bostadsområde Hemvägen. Nu tar vi nästa steg för att utveckla området och bygger två nya femvåningshus; Hemängen. Hösten 2018 kommer fyrtio nya hyresgäster att kunna flytta in i de moderna och fina lägenheterna.

Hemvägen är ett uppskattat bostadsområde där både unga och gamla kan känna att de har hittat hem. Lugnt och skönt med bilfria innergårdar och nära till stora skogs- och naturområden. Lika nära är det till Våxnäs centrum med ett bra utbud av butiker och service. Busshållplats finns runt knuten.

Lika nära till skogen som affären

Utanför de nya husen kommer det att bli grönt och lummigt. Från de stora, inglasade balkongerna kan du se barnen i området leka och folk passera på väg till och från affären. Lägenheternas öppna planlösning och ljusa moderna standard gör det lätt att trivas i sitt hem. Husen är dessutom rökfria och miljömärkta med Svanen, vilket garanterar dig en bra boendemiljö och hög kvalitet.

God service

I områdets egen kafélokal Kaffekällar’n anordnar KBAB:s plusbovärdar kaféträffar och andra trevliga aktiviteter. De kan också vara ett stöd för dig som tillfälligt behöver lite extra hjälp, till exempel om du blir sjuk. Dessutom finns områdets ordinarie bovärdar alltid nära till hands om det skulle uppstå ett problem med din lägenhet.

Uppskattat bostadsområde

Vi är väldigt glada över att kunna ge fler Karlstadsbor möjligheten att bo på vackra Hemvägen. Du som flyttar in i de nya husen kommer att kunna njuta av alla de fina egenskaper som gjort att människor trivts här i ett halvt sekel. Samtidigt som du har en helt nyproducerad lägenhet med den standard och alla de bekvämligheter som det innebär.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post