Sök

Företagslokaler

Funderar du på att starta ett företag, behöver du utöka eller börjar du helt enkelt tröttna på dina nuvarande lokaler? KBAB har många möjligheter för dig i våra företagslokaler runt om i Karlstad.

För att se vilka kontors- och affärslokaler som finns lediga kan du gå till objektvision.se.

Se våra lediga lokaler på objektvision.se

Har du några frågor kring våra lokaler? Kontakta gärna KBAB:s lokalansvarige.

Park 124

Park 124 är KBAB:s bidrag till företag som vill utvecklas och trivas tillsammans i en fräsch och inspirerande kontorsmiljö.
 
Företagsparken ligger på Kronoparken, ett stenkast från Karlstads universitet och endast ett par minuters bilfärd från centrum. Här finns företag inom vitt skilda branscher vilket starkt bidrar till en inspirerande arbetsmiljö och goda möjligheter till nätverkande. 

Allt du behöver

De flesta rummen i Park 124 är mellan 12 och 20 kvm, vissa med en fantastisk utsikt över staden från sjunde våningen. Alla rum har möjlighet till bredbandsanslutning med hög maxkapacitet och tillgång finns till såväl konferensrum som skrivare, kopiatorer och annat du kan behöva. På Park 124 kan du ägna all din tid åt själva jobbet och åt att utveckla ditt företag – vi ser till att allt det där runtomkring fungerar. 

Kontakta oss

Läs mer på www.park124.se eller kontakta oss direkt på tel 054-834 124 eller e-post info@park124.se. Vi finns också på Facebook, @park124. Vi visar dig gärna runt bland våra lediga kontor i Karlstad och svarar på dina frågor.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post
  • Kontakta KBAB
  • Lediga kontor i Karlstad på Park 124