Sök

Sortiment

Inom ramen för plusval kan du förnya alla ytskikt, det vill säga väggar, tak, golv och snickerier. Med snickerier menas bland annat målning av element, foder, karmar och lackering av luckor. Du kan också byta luckor och bänkskivor, uppgradera dina vitvaror, byta blandare, få nytt kakel över diskbänken och mycket mer.

Alla möjligheter kan du se i prislistan och i pdf-filerna till höger. Förändringar som inte finns med i prislistan kan också vara genomförbara. Ta kontakt med din bovärd så tar vi en diskussion om de aktuella förslagen. 

Underhåll i våtutrymmen ingår i plusvalssystemet så att du kan välja att renovera om du vill, men sköts fortfarande av oss på KBAB när det blivit så gammalt att det måste bytas ut. Likaså ansvarar vi för och byter ut dina vitvaror om de går sönder.

För väggar har du genom KBAB:s möjlighet att välja mellan våra standardkollektioner:

Om du vill ha en annan tapet betalar du själv för vald tapet. Kontrollera dock alltid valet med din bovärd först.

När det gäller plastmattor finns det tio olika mönster att välja på. Denna specialkollektion heter Tarkett Nordic Stabil och finns att se på ditt bovärdskontor. Om du väljer ett golv som ligger utanför KBAB:s standardsortiment betalar du mellanskillnaden direkt till Lebe Golv. Kontrollera dock alltid valet med din bovärd först.

Om du är sugen på att fixa till köket har du möjlighet att i lugn och ro se hur det skulle kunna se ut genom att använda vår köksväljare som du hittar nedan (kom ihåg att tillåta pop up-fönster). Observera att det sortiment KBAB erbjuder är angivet i produktbladen som du kan ladda ner här intill.

Om du önskar att renovera ska du kontakta med din bovärd. Bovärden har tillgång till diverse prover på bland annat tapeter och golv samt övrig information om produkter som ingår i KBAB:s standardsortiment.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post