Sök

Beställning

Är det nu drömköket ska förverkligas eller vill du helt enkelt fräscha upp med lite ny färg på väggarna? Har du bestämt dig för en förändring så är det bara att sätta igång!

Bestäm hur du vill ha det

Börja med att ta reda på hur du verkligen vill ha det. Samla inspiration från inredningstidningar, hitta idéer när du träffar vänner och utforska KBAB:s sortiment av tapeter, golv, köksluckor, vitvaror och annat. Det gör du enklast genom att kontakta din bovärd eller hälsa på oss i Bobutiken för att titta i tapetkataloger och färgguider. Du kan också se och känna på golvprover, köksluckor, handtag och mycket mer. Vi bollar gärna idéer med dig och hjälper till med att räkna fram ungefär hur mycket det kostar. Självklart kan du också besöka våra olika leverantörer.

Gör din beställning

När du väl har bestämt dig för hur du vill ha det ska du kontakta din bovärd som tar upp din beställning. Bovärden kontaktar sedan respektive leverantör som i sin tur hör av sig till dig för att bestämma materialval och när arbetet ska utföras. Av leverantören får du också ett fast pris på arbetet och besked om vilken exakt månadskostnad det blir för ditt plusval.

Betala direkt eller lägg kostnaden på hyran

Du har möjlighet att betala material och arbete kontant, direkt till leverantören. Men du kan också få summan utslagen på hyran under fem eller åtta års tid, beroende på vilka produkter du har beställt. Det tillkommer då en mindre avgift för administrativa kostnader och finansiering. I prislistan (se sidan Sortiment) kan du se ungefär hur stor din månadskostnad blir. Att lägga plusvalet ovanpå hyran går dock endast om du valt leverantör och material ur KBAB:s standardsortiment.

Om du väljer färger och material utanför ordinarie standard får du betala mellanskillnaden direkt till leverantören. Ifall ditt plusval överskrider den tillåtna maxgränsen (se tabell till höger) måste du också betala mellanskillnaden kontant på en gång. Har du valt att lägga plusvalet på hyran följer kostnaden lägenheten, inte dig som hyresgäst.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post