Sök

Plusval

Längtar du efter ett nytt och modernt kök med bänkskiva i ek och rostfria vitvaror? Eller drömmer du om ett härligt vardagsrum med ekparkett och en ny, färgglad fondvägg? Med KBAB:s plusval kan drömmen om ett personligare boende bli verklighet. Modernt, klassiskt, vågat eller stilrent; gör om ditt hem så att det passar just dig.

Vad är plusval?

Plusval innebär att det är du som hyresgäst som väljer när du vill byta exmepelvis tapeter i vardagsrummet eller i sovrummet. Hittar du något som är intressant i vårat sortiment eller vill du bara bolla lite idéer? Kontakta då din bovärd. När arbetet är klart läggs kostnaden för uppfräschningen på hyran för lägenheten och följer sedan denna i fem eller åtta år. När dessa år har gått återgår hyresnivån till den ursprungliga bashyran.

Pengar över till annat

Är din lägenhet fortfarande i bra skick så kanske du väljer att vänta ytterligare med renoveringen. Då kan du bara fortsätta att njuta av den lägre hyran och får pengar över till annat!

Det lönar sig med andra ord att ta hand om och vårda sin lägenhet. Och du betalar enbart för ditt eget underhåll och aldrig för grannarnas slitage. På så sätt tar alla ansvar för sin egen bostad.

Titta gärna i plusvalsbroschyren till höger för att se hur det kan se ut hemma hos dig!

Följ med hem till Kim

När Kim Björklund och hennes man flyttade in på Orrholmen ville de förändra lite i lägenheten. Med hjälp av plusval fick de bland annat nya golv i sovrummen. Klicka på play så får du se hur det gick till.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post